Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Over dit blog

Dit blog is tegendraads. Veelal tegen de tijdgeest, maar gericht op oplossingen. Mocht u zich geroepen voelen te reageren, dan kan dat per e-mail, of door het achterlaten van een 'comment'. De 'comment' sectie is gemodereerd, en publicatie van 'comments' vindt pas plaats nadat ik het heb gelezen, dus dat kan enkele uren duren. Hierdoor bescherm ik mijzelf, en voorkom ik spam en uitslaande branden. Kritiek plaats ik wel, zolang de toonzetting binnen de perken blijft.

Dit is geen commercieel blog. Er zijn geen verdiensten, uitsluitend uitgaven. Ik vraag van mijn lezers geen bijdrage, en ontvang geen subsidie of sponsoring. Niemand heeft invloed op de inhoud van dit blog. Het bevat geen sluikreclame, betaalde 'boodschappen' of propaganda. 

U treft slechts spaarzaam afbeelding aan, gevonden op het internet, waarbij ik mijn best doe mij ervan te verzekeren dat er geen copyright op rust. Mocht ik daar niet in geslaagd zijn, dan verzoek ik u mij daarvan op de hoogte te stellen, zodat ik een afbeelding waarvan de rechten bij u berusten, kan verwijderen.